CRM

Wrap

Columns

CRM

Beste Assuware en Assuportal gebruiker,

Bent u als assurantie adviseur ook continue op zoek naar een verbeterslag in uw organisatie en werkwijze? Voldoet u wel voldoende aan de wettelijke zorgplicht?  Zou u graag dichter bij uw klant willen komen en vraagt u zich weleens af hoe u eenvoudig uw polisdichtheid (lees omzet) zou kunnen verhogen?  Wij zijn daarom een samenwerking aangegaan met ADVIESBRIEF.

Met de ADVIESBRIEF® kunt u beschikken over een programma waarmee u de complete verzekeringsportefeuille van uw klant snel en makkelijk in kaart kunt brengen. Na invoering van diverse gegevens volgt een scherpe analyse,  deze wordt vervolgens omgezet in een fysieke adviesbrief voor de klant. Deze brief adviseert uw klant om alle hiaten en blinde vlekken van de huidige status aan te pakken. U geeft hiermee invulling aan de steeds scherper wordende wet- en regelgeving maar verhoogt ook uw polisdichtheid dus omzet. De klant staat hiermee centraal en voelt zich ook nog eens een tevreden klant!

Het product met de bijbehorende webbased applicatie is pas kort op de markt maar wordt inmiddels door een aantal kantoren succesvol gebruikt. Met een respons van ruim 90% bij de klant is bewezen dat de polisdichtheid inderdaad toeneemt indien ADVIESBRIEF® goed wordt ingezet.

Een kleine samenvatting van de reacties van tevreden gebruikers:  Sander Geytenbeek (van Geytenbeek Clear Benefits) noemt de adviesbrief een geweldige tool die perfect werkt, ook in combinatie met de zorgplicht. Daarbij levert het veel nieuwe productie op.

Voor maar € 35,- p/mnd  (excl. BTW en excl. eenmalige entreekosten van € 225,-) kun je al toetreden tot de adviesbrief applicatie. Hiermee kunt u een onbeperkt aantal klanten bedienen. Ook is het geen probleem om met meerdere personen tegelijkertijd de tool te gebruiken.

Uniek is dat U als Assuware en Assuportal gebruiker vanaf vandaag de mogelijkheid heeft om met 1 klik op de knop alle NAW en polisgegevens vanuit U systeem in te brengen bij uw eigen ADVIESBRIEF applicatie.