De eerste keer een brief maken.

Wrap

Columns

Veelgestelde vragen

Vraag

De eerste keer een brief maken.

Antwoord

Stap 1

U begint met het aanmaken van een nieuwe brief door op de knop “Voeg toe “ te klikken.

Hierdoor komt u in het tabblad Klantgegevens. In het invulveld “referentie” kunt u een specifiek code meegeven aan deze brief. Veelal wordt hier het klantnummer gebruikt dat correspondeert met u eigen CRM systeem.

 

Nadat u de velden bent doorlopen klik u op opslaan. U komt dan in het tabblad “Polissen”.

 

Stap 2

Door met de muis over het scherm te gaan krijgt u de “Voeg toe” knop te zien. Hierin selecteert u de polissen die u wenst te bespreken met uw klant. Dit kunnen de bestaande polissen zijn, maar ook nieuwe polissen. U kunt eenvoudig aangeven of het een bestaande of nieuwe polis is.

 

Nadat u de velden bent doorlopen klik u op opslaan en vervolgens rechtsonder op “Afgehandeld”. U komt dan in het tabblad “Offerte”.

 

Stap 3

In het tabblad offertes kunt u premies vermelden van diverse maatschappijen door op de knop “Voeg toe” te klikken. Nadat u de premie en maatschappij heeft in gevuld klik u op de knop opslaan. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om deze maatschappij en premie te selecteren. De keuze die u hier maakt heeft als gevolg dat die premie wordt mee genomen in het overzicht van de kosten.

 

Als u klaar bent met offreren dan klikt rechtsonder op ”Afgehandeld”.

 

Stap 4

U komt dan in het tabblad “Briefopmaak” Hierin kunt u aangeven wat de manco’s van de verzekering zijn, welke voorstellen u doet en welke keuzes u uw klant wil laten maken.

U kunt gebruikmaken van de standaard zinnen of uw eigen teksten invoeren. Ook de standaard zinnen kunt u aanpassen naar u eigen inzicht.

 

Als u klaar bent klikt u rechtsonder op “Afgehandeld”. U komt dan terug in het tabblad “Polissen”.

Hier kunt u de stappen 2 t/m 4 herhalen voor de overige polissen.

 

Als u alle polissen gehad heeft kunt in het tabblad “Algemeen” nog algemene manco’s, voorstellen en keuzes doen. Deze manco’s, voorstellen en keuzes hebben een algemeen karakter en zijn niet specifiek op één polis gericht.

 

Als u klaar bent klikt u rechtsonder op “Afgehandeld”. U kunt nu via de tabbladen “Eindbrief” en “Keuzeformulier” zien hoe u brief er uitkomt te zien. Hier heeft u ook de mogelijkheid om standaard teksten te wijzigen en specifieke polis zinnen aan te passen.

 

Als u niets meer hoeft te wijzigen kunt u via het tabblad ”Genereer” de daadwerkelijke brief, keuze formulier eventuele opzegbrieven en overvoerformulieren genereren in een PDF document. 

 

Terug naar het overzicht